Nieuws

Vraagbaak participatie en activering

Vanaf dinsdag 16 oktober gaat de ‘Vraagbaak’ van HVO-Querido Doet! in werking: het inloopspreekuur voor alle vragen over participatie en activering. Alle mensen die bij HVO-Querido wonen en/of begeleiding krijgen, en alle begeleiders, zijn welkom met hun vragen!

Een trajectcoach van Bureau Doet! zit klaar om al jouw vragen te beantwoorden rondom ontmoeting, dagbesteding, vrijwilligerswerk, scholing, leer-werktrajecten, betaald werk, buurtactiviteiten etc. Maar ook overstijgende vragen over de financieringen van trajecten, gemeentelijke en landelijke ontwikkelingen, gevolgen van doorstroom bij wonen en dergelijke kunnen aan de trajectcoach worden gesteld.

Vervolg

Tijdens dit spreekuur kunnen er, indien wenselijk, zowel met de cliënt en/of de persoonlijk begeleider vervolgafspraken worden gemaakt om verder in te gaan op vragen, wensen en mogelijkheden.

Open

De Vraagbaak is elke dinsdagochtend van 10:00 – 12:00 uur en elke woensdagmiddag van 17:00 – 19:00 uur geopend op locatie Centrum Robert Koch in de Watergraafsmeer.

Contact

Mail naar doet@hvoquerido.nl.

Kijk hier voor de flyer.

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *