Nieuws

Voorbereiding Canal Parade in volle gang

We zijn volop bezig met de voorbereidingen van de Canal Parade. Nadat we in maart hoorden dat we mee mogen varen, hebben we een boot geregeld. Clienten en medewerkers hebben tijdens de bijeenkomsten die volgden bij onze dagactiviteitencenta, input geleverd én daar zijn heel mooi resultaten uit gekomen.

Voorbereiding in filmpje
Clienten en medewerkers hebben zich massaal aangemeld, onze boot zit vol met 80 man! De komende weken regelen we de laatste dingen voor de aankleding van boot en mensen. Bij onze dienstenwinkel en een van de dagactiviteitencentra zijn ze bezig met zagen en schilderen en tijdens kledingworkshops kunnen deelnemers hun eigen kleding maken. Benieuwd hoe de voorbereidingen eruit zien, bekijk het filmpje.

Deelnemers
HVO-Querido vaart mee op 1 augustus met de Canal Parade met jongeren en volwassenen met verschillende seksuele voorkeuren en/of mensen met psychiatrische problematiek die dak- en of thuisloos zijn.

Reden deelname
Met deelname aan de Canal Parade willen we laten weten dat we LHBT-cliënten verwelkomen en trots zijn op onze LHBT-medewerkers en cliënten, LHBT-cliënten en medewerkers meer met elkaar verbinden en laten weten dat HVO-Querido kwetsbare doelgroepen opvangt met verschillende seksuele voorkeuren en/of mensen met psychiatrische problematiek die daken of thuisloos zijn. Bovendien is anti-stigmatisering van onze clienten ook een reden om deel te nemen.

 

Reacties ( 1 )

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *