En nu verder
Lekker midden in de stad wonen
Ervaringsdeskundig aan de slag
Eerst een dak boven je hoofd
Wij steunen ondernemende mensen
Wij laten mensen niet alleen staan
Wij gaan uit van jouw kracht
In je eigen tempo vooruit
Radio de Verbinding
Wij laten mensen niet alleen staan.
Wij steunen jouw talenten
Wij laten niemand alleen staan
Zelfstandig gaan wonen

Loopt het in jouw leven (even) niet zo goed? Bijvoorbeeld door ziekte, schulden of relatieproblemen? Heb je problemen met huisvesting, geld of verslaving? HVO-Querido biedt hulp aan volwassenen in Amsterdam en omgeving. Hier vind je meer informatie over wat er voor jou allemaal mogelijk is.

Wat echt belangrijk is

Onlangs zijn vijf klanten van onze afdeling Discus samen met twee begeleiders, Jochem Beeuwkes en Maarten Vermaas, de natuur in getrokken. Zij kampeerden drie dagen in de bossen van Zeewolde. (meer…)

Elke avond eropuit om daklozen te helpen

Elke avond gaat het Mobiel Team van HVO-Querido op zoek naar daklozen in de stad. Om ze te helpen of te informeren over de mogelijkheden. NH Nieuws liep een avond mee met onze collega’s Chantal Hemelrijk en Raphael Rehatta. (meer…)

Ik gun het een ander niet

Zainab Mohabbat (24) was tweeënhalf jaar dakloos voelde zich als jonge vrouw niet veilig op straat. Daarom zet ze nu haar ervaring in om lotgenoten te helpen. Niet alleen als lid van onze Centrale Cliëntenraad, ook als vrijwilliger bij Don Bosco. (meer…)

HULPAANBOD VOOR VOLWASSENEN

Soms kan het lastig zijn om zelfstandig te wonen en mee te doen in de maatschappij. Psychosociale problemen, verslaving of een psychiatrische aandoening belemmeren je om regie over je eigen leven te voeren. Hierdoor dreig je op straat te komen staan of ben je al dak- of thuisloos geworden. Wij bieden hulp.

Hulp

Afhankelijk van jouw situatie, behoeften en wensen kunnen we je verschillende vormen van hulp bieden. Zo bieden we je onderdak, persoonlijke begeleiding of ondersteuning. En indien nodig kun je bij ons terecht voor persoonlijke verzorging of verpleging. Ook kun je via ons weer structuur in je leven aanbrengen of toewerken naar een betaalde baan via dagactiviteiten.

Meld je aan

Ben je 23 jaar of ouder en dreig je op straat te komen staan of ben je al dak- of thuisloos? Dan kunnen wij je helpen. Kijk hier voor meer informatie over de aanmelding. Of bespreek het met je huisarts of een andere hulpverlener in jouw omgeving (bijvoorbeeld GGZ of GGD).

LOCATIES VOLWASSENEN

VEEL GESTELDE VRAGEN

Naast mij is een crisisopvang. Is het nu gevaarlijk in de buurt?

Van een crisisopvang kun je helaas soms wat overlast ervaren. Er is echter 24 uur per dag controle en beveiliging aanwezig.

Ik wil zelfstandig wonen, maar heb daar wel hulp bij nodig. Kan dat?

Jazeker, je kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van hulp.

IN HET NIEUWS

Wat echt belangrijk is

Elke avond eropuit om daklozen te helpen

In een mooie reportage over het veldwerk van ons Mobiel Team zien we Chantal Hemelrijk en Raphael Rehatta in actie aan de rafelranden van Amsterdam.

Ik gun het een ander niet

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer

HELPEN