Mijn jaar
Lekker midden in de stad wonen
Ervaringsdeskundig aan de slag
Eerst een dak boven je hoofd
Wij bieden ondersteuning op maat
Wij steunen ondernemende mensen
Wij laten mensen niet alleen staan
Wij bieden een veilige plek
Wij gaan uit van jouw kracht
In je eigen tempo vooruit
Wij kennen het ritme van de stad
Wij laten mensen niet alleen staan.
Bij ons doe je werkervaring op
Wij steunen jouw talenten
Wij laten niemand alleen staan
Zelfstandig gaan wonen

Loopt het in jouw leven (even) niet zo goed? Bijvoorbeeld door ziekte, schulden of relatieproblemen? Heb je problemen met huisvesting, geld of verslaving? HVO-Querido biedt hulp aan volwassenen in Amsterdam en omgeving. Hier vind je meer informatie over wat er voor jou allemaal mogelijk is.

Energie en ontspanning

Elke week kijkt Mandy uit naar de donderdagmiddag op het Centrum Robert Koch van HVO-Querido, want dan is de schildersclub. Tekenen en schilderen doet ze graag, het werkt voor haar niet alleen ontspannend, ze krijgt er ook nieuwe energie van. (meer…)

Radio de Verbinding (24)

Maar dan start je een gesprek en de aannames smelten als sneeuw voor de zon. De mannen worden lieve jongens, met veel liefde voor familie, sappige zachtheid en, vooruit, enkele bijhorende kwajongensstreken.
Take the lesson of listening en hoor de persoon in de man! Vandaag luisteren we naar Jerry.

Luisteren

In Radio De Verbinding gaan Inès Vanmarcke, Hishaam Eldewieh en Carlos Tilburg, radiomakers en hulpverleners, elke vrijdag met verschillende gasten op zoek naar de muzikale identiteit van de stad.
Radio de Verbinding hoor je elke vrijdag van 16:00 tot 17:00 uur op Stads FM in de ether op 106.8 FM en online via www.salto.nl/player-stadsfm/.

Kijk hier om de afleveringen terug te luisteren.

BW Domselearstraat omarmt probleem

‘Eind december kregen we als locatie de mededeling dat we de tweede etage op 14 en 15 januari moesten verlaten in verband met een grote verbouwing in en om het pand aan de Domselaerstraat,’ vertelt teammanager Evert Bod. (meer…)

HULPAANBOD VOOR VOLWASSENEN

Soms kan het lastig zijn om zelfstandig te wonen en mee te doen in de maatschappij. Psychosociale problemen, verslaving of een psychiatrische aandoening belemmeren je om regie over je eigen leven te voeren. Hierdoor dreig je op straat te komen staan of ben je al dak- of thuisloos geworden. Wij bieden hulp.

Hulp

Afhankelijk van jouw situatie, behoeften en wensen kunnen we je verschillende vormen van hulp bieden. Zo bieden we je onderdak, persoonlijke begeleiding of ondersteuning. En indien nodig kun je bij ons terecht voor persoonlijke verzorging of verpleging. Ook kun je via ons weer structuur in je leven aanbrengen of toewerken naar een betaalde baan via dagactiviteiten.

Meld je aan

Ben je 23 jaar of ouder en dreig je op straat te komen staan of ben je al dak- of thuisloos? Dan kunnen wij je helpen. Kijk hier voor meer informatie over de aanmelding. Of bespreek het met je huisarts of een andere hulpverlener in jouw omgeving (bijvoorbeeld GGZ of GGD).

LOCATIES VOLWASSENEN

VEEL GESTELDE VRAGEN

Naast mij is een crisisopvang. Is het nu gevaarlijk in de buurt?

Van een crisisopvang kun je helaas soms wat overlast ervaren. Er is echter 24 uur per dag controle en beveiliging aanwezig.

Ik wil zelfstandig wonen, maar heb daar wel hulp bij nodig. Kan dat?

Jazeker, je kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van hulp.

IN HET NIEUWS

Energie en ontspanning

Radio de Verbinding (24)

Het is fascinerend hoe op vrijdagmiddag vaak big boys komen binnenlopen in de studio. Soms grote, brede, donkere jongens met een sterk uiterlijk, steevast afgewerkt met een stoere pet. Duizenden aannames passeren je brein in het eerste contact en je wordt meteen gekatapulteerd straight to the West Side. Maar dan start je een gesprek en

BW Domselearstraat omarmt probleem

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer

HELPEN