Nieuws

Voetbaltoernooi Olympiaplein

Niet alleen in Frankrijk word momenteel gevoetbald. Vanmiddag vond bij de Powerleague Olympiaplein in Amsterdam Zuid een door HVO-Querido georganiseerd voetbaltoernooi plaats met teams uit de maatschappelijke opvang.

Ondanks het slechte weer was de opkomst goed en ging het er stevig maar sportief aan toe. Onze voetbalmannen Uira Bottema en Patrick Durrfeld, die het evenement hebben georganiseerd, en die betrokken zijn bij alles wat met voetbal en HVO-Querido te maken heeft, kunnen terugkijken op geslaagde wedstrijden.

Een deel van FC We Are Here

Een deel van FC We Are Here

Er deden diverse teams van HVO-Querido mee, zoals Discus, Fleerde, de Wilhelminastraat Haarlem en het Ambulant team Jongeren, maar ook gastteams van andere organisaties, waaronder ook een afvaardiging van We Are Here, de actiegroep van uitgeprocedeerde asielzoekers.

Aan het slot van het toernooi streden Discus en Fleerde om de derde en vierde plaats. De finale ging tussen Amsterdam Centrum van het Leger des Heils en het Centrum voor Dienstverlening en werd door de Rotterdammers gewonnen.

De Rotterdamse winnaars met de beker

De Rotterdamse winnaars met de beker

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *