Nieuws

Voetballend naar vriendschap

Op 6 september vond onder de rook van de Amsterdam Arena het HVO-Querido Football Tournament 2018 plaats. Door het slechte weer hebben wij een oorspronkelijk voor buiten gepland voetbaltoernooi binnen één dag omgetoverd tot een indoor happening.
Een groot aantal teams met klanten en medewerkers, zowel van verschillende afdelingen van HVO-Querido als van collega-instellingen en samenwerkingspartners, zoals GGZ inGeest, het Leger des Heils en Spirit, bevochten elkaar op sportieve wijze in sporthal Borchland in Amsterdam Zuidoost.
Het was zoals eerdere edities van dit toernooi een waar voetbalfestijn, waarbij het er in het veld soms fanatiek aan toeging, maar waar verbinding en sportiviteit de boventoon voerden. Elke team ontving een unieke trofee en tijdens de loterij konden alle deelnemers hun geluk beproeven.

Ondersteuning

Delta Airlines was met een afvaardiging van zes vrijwilligers aanwezig om ondersteuning te bieden. Zij hebben zich ingezet om alle deelnemers een fantastische dag te bezorgen en dat is geslaagd! Het toernooi werd georganiseerd door de collega’s van het project Rebuild Your Body van HVO-Querido: Liane Mosselaar, Uira Bottema en Patrick Durrfeld.

Toekomst

Met deze dag hebben wij wederom serieuze aandacht gevraagd voor sport en bewegen. Naast de evidente positieve invloed op de lichamelijke en mentale gezondheid, is ook het sociale aspect van sport zeer belangrijk. Door samen te bewegen en te sporten maak je vrienden en dat is goed en belangrijk, want met vrienden bouw je de toekomst.

 

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *