Nieuws

Voetbalfeest Olympiaplein

Vandaag organiseerde HVO-Querido op de velden van de Powerleague aan het Amsterdamse Olympiaplein een voetbaltoernooi voor twintig teams met spelers uit de opvang en zorg uit het hele land.

Het toernooi werd op gepaste wijze geopend met een schot op doel door bestuurder Clemens Blaas van HVO-Querido. Hij was verheugd dat er zoveel sporters en supporters op het toernooi waren afgekomen en over het feit dat er deze keer ook enkele gemengde teams meededen.

Winnaars

Daarna gingen de wedstrijden van start. Er werd fanatiek en sportief gespeeld, vijf tegen vijf. Er speelden onder meer teams uit Utrecht, Leiden, Den Haag, Haarlem en uiteraard diverse ploegen uit Amsterdam.

Voetbaltoernooi HVO-Querido 7 september 2017

Aan het eind had iedereen gewonnen. Alle teams kregen applaus en een beker. Voor sommige ploegen was er een extra beker, bijvoorbeeld omdat ze het hoogste aantal doelpunten scoorden of omdat ze de beste keeper van het toernooi hadden.

Geslaagd

Het was voor het derde achtereenvolgende jaar dat dit voetbalevenement plaatsvond en het aantal deelnemers blijft stijgen.
Patrick Durrfeld en Uira Bottema, persoonlijk begeleiders van Discus, en de organisatoren van dit toernooi, kunnen samen met alle deelnemers tevreden terugzien op een bijzonder geslaagd sportfestijn.

Kijk hier voor foto’s.

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *