Verhuizing Herstelbureau

Het Herstelbureau van HVO-Querido is verhuisd van de Keizersgracht naar de Sarphatistraat. De locatie is veranderd, de inwoning is gebleven, het Herstelbureau heeft namelijk een gastvrij onderdak gevonden bij stichting De Waterheuvel.

‘Ruim drie jaar geleden nam het toen nog piepkleine Herstelbureau zijn intrek bij SCIP aan de Keizersgracht vanuit een gezellige zolderkamer,’ vertelt projectleider Karla Nijnens van het Herstelbureau. ‘Het laatste jaar hebben we het al gemerkt, het was een mooie plek en een gezellige ruimte, maar met steeds meer mensen die werken voor het Herstelbureau werd het te klein. Op zoek dus naar een geschikte andere ruimte, het liefst weer met een herstelvriendelijke organisatie. En die hebben we gevonden!
Het Herstelbureau is momenteel aan het verhuizen naar de Sarphatistraat 41, op de tweede etage van het gebouw van De Waterheuvel.
We nemen even de tijd om te verhuizen en in te richten maar vanaf 11 januari zal een deel van onze activiteiten hier plaats gaan vinden. Maar we blijven ook naar de locaties gaan en ook op de verschillende centra voor dagbesteding blijven we doen wat we al doen en nog veel meer.
We hopen je snel te zien op onze nieuwe locatie!’

Herstelbureau
Sarphatistraat 41