Nieuws

Velserpoort verbouwd en uitgebreid

De HVO-Querido locatie Velserpoort in het noorden van Haarlem is ingrijpend verbouwd. Nieuwe keukens, nieuw sanitair en meer ruimte voor mensen die dakloos zijn geraakt. Daarmee komt een einde aan de opvang in Bennebroek.

Op de locatie Velserpoort is alles erop gericht de bewoners (alleenstaanden en gezinnen) zo snel mogelijk door te laten stromen naar een zelfstandige woonruimte. Directeur Anita Schaaij: ‘Je komt hier voor een traject waarin we bekijken hoe je zo snel mogelijk weer weg kunt.’

In het Haarlems Dagblad van 22 februari 2018 schreef Jacob van der Meulen een aardig artikel over de nieuwe Velserpoort.

Kijk hier om dit artikel te lezen.

Foto: Paul Vreeker

 

Reacties ( 1 )

  • zakaria says:

    Ik ben een man van 34jaar ik ben dakloos ik heb een indiecatsie vgo2 PGB en ik heb een uitkering wia en ik zit onderbewintvoeder en ik weet echt niet wat ik moet doen help help me

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *