Nieuws

Tussen zelf en samen: JES we can!

Je Eigen Stek (JES) bestaat tien jaar. Of al elf? Wanneer begon JES nou precies? Toen de eerste groep pioniers de sleutel van het pand in de Tolstraat kreeg? Of was het toch bij de officiële opening bijna een jaar later?

Een precies moment willen we niet bepalen, wel is het onderhand tijd voor een feestelijke bijeenkomst waarop we willen terugkijken, maar vooral ook vooruit. Zelfbeheer blijkt best effectief, maar blijft een fenomeen in de marge. Terwijl de opdracht aan JES destijds was om een paard van Troje te zijn.
Een kleine tweehonderd mensen hebben in de loop van de afgelopen tien jaar in JES verbleven. De meesten van hen zijn op een goede manier uitgestroomd en leiden nog steeds een onafhankelijk bestaan. Het terugvalpercentage is klein.

Uitnodiging

We nodigen je van harte uit om dit JES-lustrum samen met ons te vieren. Op donderdag 21 maart aanstaande organiseren we daarom een feestelijke en inhoudelijke bijeenkomst over veel onderwerpen die met gezamenlijk zelfbeheer in de maatschappelijk opvang te maken hebben.
Je bent die dag vanaf 12:00 uur van harte welkom in De Buurtzaak, Chris Lebeaustraat 4, 1062 DC Amsterdam.
Het programma begin om 13:00 uur. Vooraf bieden we je graag een lunch aan.

Aanmelden

Meld je aan via 10jaar@jeeigenstek.com.

 

 

 

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *