Familie en naasten

Theater: Wat is Mantelzorg?

Ongeveer één op de acht jongeren in Amsterdam is mantelzorger, maar durft daarvoor niet uit te komen of is niet in staat zich als zodanig te verwoorden en of hulp te zoeken. Zij staan daarin niet alleen!

De vrijwilligerswerkgroep ZOOV (Zichtbaar Opvoeden Opgroeien en Verbinden) in Amsterdam Zuidoost wil positieve initiatieven op het gebied van opvoeden en opgroeien in beeld brengen en met elkaar verbinden. Mede in opdracht van de gemeente Amsterdam worden in samenwerking met de Jeugdtheaterschool Zuidoost de theatermonologen ‘Wat is mantelzorg?’ opgevoerd in het Bijlmer Parktheater op maandag 18 november 2019, van 15:00 tot 19:00 uur.

Uitspreken

Door middel van inspirerende theatermonologen ‘Wat is mantelzorg?’ prikkelen de jonge acteurs van Jeugdtheaterschool Zuidoost het eveneens jonge publiek om zich uit te spreken over hun thuissituatie. De dialoog wordt begeleid door Ferry Maidman van HVO-Querido.

Welkom

Iedereen is welkom om te kijken, te luisteren en het spel mee te spelen. Zo krijg je spelenderwijs meer begrip voor elkaar. Kom samen met degene waar jij voor zorgt. Er zijn hapjes en na afloop krijg je een goodiebag. Toegang is gratis
Aanmelden kan bij het Bijlmer Parktheater, Anton de Komplein 240, 1102 DR Amsterdam. Telefoon (020) 311 39 33.

Meer informatie

Na de voorstelling is er een informatiemarkt waarop bezoekers hun vragen persoonlijk met experts kunnen bespreken. HVO-Querido staat hier met een stand over familiebeleid.

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *