Teamdag de Aak

Op vrijdag 27 juni heeft het team De Aak hun eerste teamdag van 2014 gehad. Twee teamleden Mischa en Sharon, hebben de voorbereiding van de teamdag op zich genomen en dat hebben ze uitstekend gedaan.

De organisatoren hebben het team tot op het laatste moment in spanning gehouden, want niemand wist hoe het programma van de dag er precies uit zou zien. Daarbij komt nog dat de locatie Zandvoort was. Heel erg gedurfd van de meiden, want als je het strand als locatie neemt, roep je een mooi weer verwachting bij mensen op. De dames hadden geluk, want het was geen super warme dag, maar het was wel een aangename temperatuur. Het programma zag er bij aankomst als volgt uit:

Om 15:00 uur is van start gegaan met een volleybalwedstrijd onder begeleiding van een ervaren coach. Niet iedereen kon actief mee doen, maar de gezelligheid en de sportiviteit waren er niet minder op. Na alle sportieve inspanningen zijn de deelnemers zich gaan wassen en hebben ze zich omgekleed in nette kleding voor het diner in de vorm van een uitgebreid lopend buffet.

De sfeer zat er goed in: er werd gegeten, gedronken en gelachen. Om ongeveer 21.00 uur besloot het gezelschap uit elkaar te gaan. Sommigen die samen of in groepjes vertrokken zijn, hebben onderweg nog nagenoten van alles wat zich heeft afgespeeld. En natuurlijk konden ze het niet laten om de daarop volgende dagen de teamleden die op de teamdag niet aanwezig waren/konden zijn, alles in te wrijven.

De dag is in ieder geval gezellig en goed verlopen zoals een teamdag bedoeld is. Kortom, een echte teambuilding met dank aan Sharon en Mischa en natuurlijk alle aanwezigen.