Team Oosterpark in hartje Oosterparkbuurt

Sinds medio 2017 werkt Team Oosterpark nauw samen met Dynamo. We zitten samen onder één dak in het Buurtcentrum Oosterpark. Team Oosterpark heeft een periode zonder kantoor gewerkt, totdat ze de ideale plek in het hartje van de Oosterparkbuurt vonden.

Team Oosterpark is erg dankbaar dat Dynamo hen deze gelegenheid heeft geboden. De samenwerking is positief gegroeid. Er zijn korte lijnen en er is direct contact met ander initiatieven in de wijk, die ook intensief gebruik maken van Buurtcentum Oosterpark zoals: Team ED, Stichting Bloem, Stichting SAN, jongerenwerkers etc.

De weg gevonden

De cliënten van Team Oosterpark hebben hun weg naar het buurtcentrum inmiddels gevonden. Ieder weekend worden er activiteiten gedaan voor cliënten en buurtbewoners. Het is een hele mooie kans om mensen aan elkaar te verbinden!

Team Oosterpark
Derde Oosterparkstraat 159