Streetwise Cycle Race

Op donderdag 19 mei organiseren we de Streetwise Cycle Race, oftewel het Nederlands Kampioenschap wegwielrennen voor mensen in een kwetsbare situatie.

Deze wedstrijd vindt van 12:00 tot 18:00 uur plaats op Sportpark Sloten in Amsterdam. De Streetwise Cycle Race is een initiatief van Peter, een voormalig dakloze uit Amsterdam die begeleiding krijgt van HVO-Querido. Peter had een droom: een wielerkampioenschap voor (ex) dak- en thuislozen. Hij weet als geen ander hoe fietsen je kan helpen als het leven niet meezit. Hij gunt iedereen deze ervaring. Het evenement bestaat uit diverse races voor ieder niveau. Dus ook als je nog geen ervaring hebt met wielrennen kun je meedoen.

NK wielrennen voor dak- en thuislozen

Meer

Maar bij de Streetwise Cycle Race hoort meer, zoals muziek, een BBQ en diverse fietsclinics. Het belooft een onvergetelijke dag te worden!

Datum: Donderdag 19 mei
Tijd: 12:00 – 18:00 uur
Locatie: Sportpark Sloten, Amsterdam
Sporten: Wielrennen
Catering: Eten (BBQ) en drinken inbegrepen
Materiaal: Verzorgd door Regenboog Groep

Voorlopig programma

11:30 Inloop
12:00 Gezamenlijke lunch
13:00 Gezamenlijke warming-up
13:30 15.30 Kwalificatierondes voor A- of B-finale: 2.5 km fietsen met tussendoor mountainbike clinics
16:00 B-finale
16:30 A-finale
17:00 Prijsuitreiking
17:30 Afsluiting met een BBQ

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden kan via www.streetwisecyclerace.nl. Hier vind je ook meer informatie.
Informeer de cliënten die je begeleidt alvast. Dat kan met deze flyer. Voel je vrij om deze te verspreiden onder je netwerk, graag zelfs! Zo maken we van donderdag 19 mei samen een onvergetelijke dag.

Informatiebijeenkomst op 15 mei

Graag nodigen we je uit op dinsdag 15 maart uit voor een online teamsbijeenkomst over de Streetwise Cycle Race! Deze is om 14.00 uur. Het zal maximaal een half uur duren. Zet ‘m alvast in je agenda!
Voor vragen over de informatiebijeenkomst kun je opnemen met Koen, kpolder@deregenboog.org of Karlijn karlijn.hermens@stichtinglifegoals.nl.

HVO-Querido is een van de organisatoren van dit evenement.