Zuid

Locaties - Zuid / Stadstuin

ADRES: Stadhouderskade 133, 1074 AW Amsterdam, Nederland / AANMELDEN:

Stadstuin heet het kantoor van HVO-Querido in De Pijp aan de Stadhouderskade 133 i Amsterdam.

LEES MEER

Locaties - Zuid / Opvang Van Leijenberghlaan

ADRES: Van Leijenberghlaan 11-13, 1082 GC Amsterdam, Nederland / AANMELDEN:

De Opvang Van Leijenberghlaan van HVO-Querido biedt plaats aan 50 ongedocumenteerde volwassen mannen met een diverse achtergrond. De eerste bewoners komen uit Oost-Afrikaanse landen zoals Eritrea, Nigeria en Soedan, een kleinere groep is afkomstig uit Azië, zoals Iran, Irak en Afghanistan. De gemiddelde leeftijd ligt tussen 20 en 35 jaar. De bewoners wonen in woongroepen

LEES MEER

Locaties - Zuid / Opvang Pieter Aertszstraat

ADRES: Pieter Aertszstraat 5, 1073 SH Amsterdam, Netherlands / AANMELDEN:

De Opvang Pieter Aertszstraat van HVO-Querido biedt plaats aan 38 ongedocumenteerde volwassen mannen. De bewoners komen uit Afrikaanse en Aziatische landen en uit het Midden-Oosten. Hun leeftijden lopen uiteen van 30 tot 40 jaar. De bewoners wonen in woongroepen en zorgen zelf voor hun boodschappen en maaltijden.

LEES MEER

Locaties - Zuid / Opvang Gerard Doustraat

ADRES: Gerard Doustraat 156, 1073 VZ Amsterdam, Nederland / AANMELDEN: (06) 15 48 60 87

De Opvang Gerard Doustraat van HVO-Querido biedt plaats aan 38 ongedocumenteerde volwassenen, zowel mannen als vrouwen. De bewoners komen uit Afrikaanse en Aziatische landen en uit het Midden-Oosten. Hun leeftijden lopen uiteen van 30 tot 40 jaar. De bewoners wonen in woongroepen en zorgen zelf voor hun boodschappen en maaltijden.

LEES MEER

Locaties - Zuid / HVO-Querido DOET! online

ADRES: / AANMELDEN:

Er zijn veel creatieve en alternatieve vormen van dagbesteding. Van intensieve work-outs voor thuis, tot virtuele tours of online muziek(les).

LEES MEER

Locaties - Zuid / Team Marnix

ADRES: Marnixkade 109F, 1015 ZL Amsterdam, Nederland / AANMELDEN: info.teammarnix@hvoquerido.nl

Sinds 1 januari 2019 zijn bij HVO-Querido twee teams samengevoegd. Ambulant team Psychiatrie en Ambulant team Marnixkade zijn nu samen Team Marnix.

LEES MEER

Locaties - Zuid / Judith van Swethuis

ADRES: Peelstraat 85, 1079 RN Amsterdam, Nederland / AANMELDEN:

Het Judith van Swethuis biedt mensen met een psychiatrische beperking een veilige woonomgeving waarin zij de ruimte krijgen om zo zelfstandig mogelijk te leven en waarin respect voor de eigenheid van het individu met zijn beperkingen en mogelijkheden, centraal staat.

LEES MEER

Locaties - Zuid / Sport

ADRES: / AANMELDEN: sport@hvoquerido.nl

Door sport en beweging verbeteren cliënten van HVO-Querido hun lichamelijke gezondheid en psychische gesteldheid. Mensen worden weer trots op hun lichaam, ontwikkelen een positiever zelfbeeld en ervaren een betere kwaliteit van leven.

LEES MEER

Locaties - Zuid / Je Eigen Stek

ADRES: Tolstraat 86, 1073 SE Amsterdam, Nederland / AANMELDEN:

Je Eigen Stek (JES) is een doorstroomhuis in zelfbeheer, gevestigd in de Tolstraat in de Pijp. Je Eigen Stek is bedoeld voor voormalig onbehuisden zonder ernstige verslavingen of psychiatrische problemen. De bewoners hebben vaak door een opeenstapeling van problemen tijdelijk een eigen stek nodig, waar ze tot rust kunnen komen en verder kunnen bouwen aan

LEES MEER

Locaties - Zuid / Wijkpunt Zuid

ADRES: Lizzy Ansinghstraat 163, 1072 RG Amsterdam, Nederland / AANMELDEN:

Wijkpunt Zuid is een kantoor van HVO-Querido aan de Lizzy Ansinghstraat 163 in de Amsterdamse Pijp.

LEES MEER