Oost

Locaties - Oost / Beschermd wonen Indische buurt

ADRES: Ceramplein 192, 1095 DG, Amsterdam , Nederland / AANMELDEN:

Beschermd wonen Indische buurt richt zich op cliënten met psychiatrische en/of psychosociale klachten en biedt plaats aan 60 cliënten beschermd wonen in Amsterdam Oost.

LEES MEER

Locaties - Oost / Ambulant team Wijkzorg

ADRES: / AANMELDEN: aanmeldingwijkzorg@hvoquerido.nl

Welkom bij het Ambulant team Wijkzorg van HVO-Querido! In 22 wijken van Amsterdam en Diemen bieden wij ondersteuning bij mensen thuis. Wij begeleiden gezinnen of alleenstaanden met een psychosociale of psychiatrische ondersteuningsvraag, met en zonder verslaving. Als u een woning of kamer op eigen naam heeft of inwoont bij familie of vrienden kunt u zich

LEES MEER

Locaties - Oost / Domselaerstraat

ADRES: Domselaerstraat 126, 1093 MB Amsterdam, Nederland / AANMELDEN:

Beschermd wonen Domselaerstraat is een woonvoorziening die zich richt op mensen die ten gevolge van langdurige psychosociale/ psychiatrische problematiek niet of nog niet in staat zijn om zelfstandig te wonen.

LEES MEER

Locaties - Oost / Martien Schaaperhuis

ADRES: Pedro de Medinalaan 12, 1086 XK Amsterdam, The Netherlands / AANMELDEN:

Het Martien Schaaperhuis is een ontwikkelingsgerichte woonvoorziening op IJburg, die plaats biedt aan 60 bewoners vanaf 18 jaar met psychiatrische problemen. We beschikken daarnaast ook over drie ambulante woningen op IJburg met tien bedden voor bewoners die al bijna klaar zijn om door te stromen naar geheel zelfstandig wonen. 

LEES MEER

Locaties - Oost / Sport

ADRES: Robert Kochplantsoen 35, 1097 GG Amsterdam, Nederland / AANMELDEN:

Door sport en beweging verbeteren cliënten van HVO-Querido hun lichamelijke gezondheid en psychische gesteldheid. Mensen worden weer trots op hun lichaam, ontwikkelen een positiever zelfbeeld en ervaren een betere kwaliteit van leven.

LEES MEER

Locaties - Oost / Instroomhuis

ADRES: Zeeburgerdijk 215, 1095 AC Amsterdam, Nederland / AANMELDEN:

Het Instroomhuis aan de Zeeburgerdijk is de centrale toegang tot de maatschappelijke opvang in Amsterdam. In 2009 is de stad gestart met een nieuwe werkwijze voor dak- en thuisloze cliënten die hulp nodig hebben bij het verkrijgen van een uitkering, zorg en onderdak. Met het management van de maatschappelijke opvang, de GGD en DWI zijn

LEES MEER

Locaties - Oost / Beschermd wonen Oosterpark

ADRES: Derde Oosterparkstraat 159, 1092 CW, Amsterdam, Nederland / AANMELDEN:

Beschermd wonen Oosterparkbuurt richt zich op cliënten met psychiatrische en/of psychosociale klachten en biedt plaats aan 60 cliënten beschermd wonen in Amsterdam Oost.

LEES MEER

Locaties - Oost / Alexanderkade

ADRES: Alexanderkade 64, 1018 ZC Amsterdam, Nederland / AANMELDEN: alexanderkade@hvoquerido.nl

De Alexanderkade is een woonvoorziening voor 37 jongeren van 18 tot 25 jaar met langdurige psychiatrische problematiek.

LEES MEER

Locaties - Oost / Centraal Bureau

ADRES: Eerste Ringdijkstraat 5, 1097 BC Amsterdam, Nederland / AANMELDEN:

Het Centraal Bureau van HVO-Querido herbergt de meeste centrale en ondersteunende diensten van de organisatie zoals: het bestuur en management, het secretariaat, HRM, de serviceorganisatie, financiële administratie, planning & control & kwaliteit, de facilitaire dienst en de staf. Die kantoorpand wordt gedeeld met de Blijfgroep en de Volksbond.

LEES MEER

Locaties - Oost / Passantenhotel Boerhaave

ADRES: Tweede Boerhaavestraat 80, 1091 AR Amsterdam, Nederland / AANMELDEN:

Passantenhotel Boerhaave is geen gewoon hotel. Het is een hotelachtige voorziening voor dakloze Amsterdammers. De nadruk ligt bij het Passantenhotel op dienstverlening en verwijzen. De medewerkers voeren gesprekken met de gasten in het hotel, waarbij de nadruk ligt op de toekomst van de gast. Indien noodzakelijk verwijzen medewerkers van HVO-Querido hotelgasten door naar hulp- of zorgverlening.

LEES MEER