Donateurs

Sporten dankzij bijdrage Yske-Walther fonds

HVO-Querido heeft een bijdrage van € 5000,- ontvangen van het Yske-Walther fonds.

Deze bijdrage wordt gebruikt voor een sportproject van het Ambulant team Psychosociaal 2 en voor de verbetering van de akoestiek en de aankleding van een gemeenschappelijke eetruimte van de locatie Robert Koch Wonen. De eetruimte van Robert Koch Wonen zal in het najaar aangepakt worden, het sportproject van Ambulant team Psychosociaal 2 is al voortvarend van start gegaan tijdens het voetbaltoernooi op 6 september.

Het Wilde Westen

Sterker nog… de aftrap van het toernooi is een kwartiertje uitgesteld omdat de nieuwe voetbalschoenen die een maatje te klein bleken, op het laatste moment nog geruild moesten worden. Van de bijdrage van het fonds zijn voor het team “Het Wilde Westen” bij Accent Sport mooie Adidas-tenues aangeschaft met bijpassende voetbalschoenen.

Bert van Accent Sport heeft zelf ook flink gesponsord, waardoor er naast de tenues, ook nog trainingspakken, ballen en andere voetbalmaterialen aangeschaft konden worden. Nu de jongens van het Ambulante Team er zo gesoigneerd bij lopen is er veel animo van andere voetballers om zich bij dit team aan te sluiten.

Trainers Mohamed en Norma nodigen geïnteresseerde voetballers uit voor een kennismaking en een selectiedag.

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *