Nieuws

Sportdag 2012 succes

De sportdag van HVO-Querido in park Frankendael op 30 mei 2012 was een groot succes. Een heerlijke dag voor een onderlinge krachtmeting.

sportdag2012-1700-03

Van 12:00 uur tot 20:00 uur was park Frankendael in de Amserdamse Watergraafsmeer even van HVO-Querido. Ruim 200 sporters, zowel cliënten als medewerkers, namen deel aan de sportdag met in totaal 20 teams. Een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van vorig jaar.
Onder het toeziend oog van de ooievaar werd er de hele middag volop gesport met onder meer knotsbal, volleybal. zumba, voetbal afgewisseld met optredens van Gruppo Dacco, Sosasound, Bionic, Space Lightning en DJ Auricula.

De zon was ook de hele dag van de partij, waardoor het met een frisdrankje of een verkoelend schaafijsje in de hand ook goed toeven was als supporter.

sportdag2012-1700-02

De middag werd afgesloten met de prijsuitreiking. Voor de derde achtereenvolgende keer won het team van Diemen de eerste prijs, gevolgd door de teams van VIP en JES. De sfeer was de hele middag prima en het toernooi was in goede handen van de organisatoren Geertjan Nijenhuis en Patrick Durrfeld, prima ondersteund door de scheidsrechters, studenten van het ROC Sport en Bewegen.
De dag werd afgesloten met een barbecue voor alle deelnemers.

sportdag2012-1700-01

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *