Nieuws

Sportdag 2018

Op vrijdag 8 juni vond de, inmiddels traditionele, jaarlijkse sportdag van HVO-Querido plaats op de velden van ASV Fortius in de Amsterdamse Watergraafsmeer. Teams vanuit de hele organisatie deden hier aan mee.

Er was van alles te doen op editie 2018 van de HVO-Querido sportdag, zoals een opblaasbare stormbaan, twister, levend tafelvoetbal, gewoon voetbal, een kruiwagenrace, een vier-op-een-rij-race op de fiets en boogschieten (op elkaar!).
De sportdag was opnieuw uitstekend georganiseerd door onze sportcoördinator Geertjan Nijenhuis, die daarbij werd geholpen door studenten van de opleiding Sport en Bewegen.

Beker

Hoewel de HVO-Querido sportdag uitgaat van de oude Olympische gedachte dat meedoen belangrijker is dan winnen, en alle deelnemende sporters dezelfde medaille kregen uitgereikt, was er toch ook een competitie. Dit jaar streek het team van ons Martien Schaaperhuis met de hoogste eer en staat de wisselbeker een jaartje in de prijzenkast op IJburg.

Gezonde leefstijl

Naast de verschillende sporten, was er een informatietent van het project Gezonde Leefstijl waarin Caroline van Wingaarden niet alleen een kleine prijsvraag hield maar vooral tekst en uitleg gaf over de vele mogelijkheden die dit project cliënten kan bieden.

Sligro verzorgde de barbecue

Barbecue

Na afloop konden de sporters genieten van een lekkere barbecue die, via StreetSmart Amsterdam, werd aangeboden door horecagroothandel Sligro. Bewegen maakt hongerig, alles ging schoon op.

Kijk hier voor foto’s.

 

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *