Nieuws

Nieuwjaarsfeest bij de Aak

Op 8 januari hebben bewoners en medewerkers van onze voorziening de Aak in Osdorp een smakelijk nieuwjaarsfeestje gevierd.

Het culinaire deel van het feest is mogelijk gemaakt door Frank Breuer, de eigenaar van cateringbedrijf Smoking BBQ uit Vijfhuizen, die een en ander kosteloos heeft georganiseerd.
Hij stond met zijn cateringbedrijf onlangs op een braderie en wilde de opbrengst daarvan graag voor een goed doel bestemmen. Gelukkig voor onze bewoners is dat goede doel de Aak geworden.

‘De braderie had daarvoor een goed doel uitgezocht, maar dat was me te onpersoonlijk,’ aldus Frank Breuer, ‘dat vond ik teveel op de grote hoop. Eerst zocht ik daarom daklozen in de Haarlemmermeer, want daar woon ik tenslotte, maar dat bleek lastig te zijn. Toen kwam ik Jolanda Verkuyl (teammanager van de Aak) tegen en zij vertelde enthousiast over haar werk en de mensen die hier wonen en toen wist ik waar ik moest zijn. Want de bewoners hier hebben, om het voorzichtig te zeggen, niet elke week een uitje en gaan bijna nooit uit eten. Dus vind ik het mooi om ze eens te verwennen met eersteklas producten en lekker eten. Laten we het jaar goed beginnen door elkaar te helpen,’ besluit Breuer.

Kijk hier voor foto’s.

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *