Nieuws

Slow down met Radio De Verbinding (2)

De komende uitzendingen van Radio de Verbinding staan in het teken van de HVO- Querido band The Mystifiers. Vandaag spreken we met twee bandleden: Reynold (zang en percussie) en Mischa (drums).
Toen wij Reynold voor het eerst zagen optreden in Volta vorig jaar ontstond er iets magisch in de zaal, zijn zang betoverde en raakte ons tot diep in de ziel. Reynold is een personificatie van de Kaseko, Surinaamse muziek die is voortgekomen uit traditionele Surinaams-creoolse kawina muziek.
Mischa Koch is onderdeel van de fantastische ritmesectie van de band. Ook is zij bekend van de rock ‘n rollformatie Bomba Roja. Mischa drukt op de ritmische rem als het tijd is om te vertragen. Wat betekent het thema Slow Down voor haar en welke muziek past er eigenlijk bij? We vragen het haar vanmiddag.

Tickets

Op zondag 8 december treden The Mystifiers voor de tweede keer op met de show Slow Down Amsterdam. Het thema roept op om in ons drukke stadsleven met veel prikkels en haastigheid, soms even stil staan.
Koop hier alvast je kaartje.

Luisteren

In Radio De Verbinding gaan Hishaam Eldewieh, Carlos Tilburg, Chandrika Hermsen en Elise de Cyper, radiomakers en hulpverleners, met verschillende gasten op zoek naar de muzikale identiteit van de stad.
Radio de Verbinding hoor je elke vrijdag van 16:00 tot 17:00 uur op Stads FM in de ether op 106.8 FM en online via www.salto.nl/player-stadsfm/.

Kijk hier om de afleveringen terug te luisteren.

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *