Nieuws

Slow down met Radio De Verbinding (1)

De komende uitzendingen van Radio de Verbinding staan in het teken van de HVO- Querido band The Mystifiers. Op zondag 8 december treden zij voor de tweede keer op met de show Slow Down Amsterdam. Het thema roept op om in ons drukke stadsleven met veel prikkels en haast, soms even stil staan.
Bij Radio de Verbinding stellen wij de komende vier uitzendingen de bandleden voor. Vandaag doen wij dit met saxofonist TJ. Hij speelt pas drie jaar saxofoon maar is een belangrijk onderdeel geworden van de show. Tijdens het optreden zie je filmbeelden van TJ op de Dam die vertraagd worden weergegeven. De Dam is zijn favoriete plek omdat het een gezellige mengelmoes is van mensen, culturen, duiven en levende standbeelden.

Tickets

We gaan vandaag muziek horen van onder andere Michael Jackson en Candy Dulfer.
Kom je ook naar het optreden van The Mystifier, koop dan hier alvast je kaartje.

Luisteren

In Radio De Verbinding gaan Hishaam Eldewieh, Carlos Tilburg en Chandrika Hermsen, radiomakers en hulpverleners, met verschillende gasten op zoek naar de muzikale identiteit van de stad.
Radio de Verbinding hoor je elke vrijdag van 16:00 tot 17:00 uur op Stads FM in de ether op 106.8 FM en online via www.salto.nl/player-stadsfm/.

Kijk hier om de afleveringen terug te luisteren.

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *