Familie en naasten

Ruimte voor cliënten

Op vrijdagavond 22 januari heeft Beschermd wonen Oost (team Oosterpark en team Indische buurt) een nieuwjaarsborrel verzorgd voor bewoners, naastbetrokkenen en buurtbewoners. Een verslag van persoonlijk begeleider Noah Pessireron.

Eigenlijk is eind januari daar wat laat voor, maar aan de andere kant is het nooit te laat voor een borrel ;).  In hoog tempo en met het zweet op ons voorhoofd storten de aanwezige collega’s zich op de voorbereidingen en staat alles net op tijd ‘borrel-proof’ bij het arriveren van de eerste bezoekers, gewapend met paraplu’s en regenoutfits. Het kwam namelijk met bakken uit de hemel.

Nieuwjaarsbijeenkomst van Beschermd wonen Oost

Nieuwjaarsbijeenkomst van Beschermd wonen Oost

Bubbels

Nu is het altijd spannend hoe de opkomst zal zijn, maar rond 20:00 uur is het souterrain gezellig druk en nipt iedereen van een lekker welkomstdrankje. Teammanager Jasper de Leth heet iedereen van harte welkom en vervolgens vloeien de bubbels en frisjes rijkelijk en wordt er volop gesnackt en gekletst.

Een van de wensen tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van BW Oost

Een van de wensen tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van BW Oost

Wensen

Door middel van een ‘wensenslinger’ wordt naast het gezellig samenzijn ook stilgestaan  bij ieders wens en voornemen voor 2016. Wensen rondom sport, werk en een eigen woning passeren de revue en worden aan de slinger opgehangen. Nu is bovenstaande wens belangrijk om bewust van te blijven. Juist in de hectiek van alle veranderingen, flexwerken en meer aanwezigheid op de panden, is en blijft het in de eerste plaats een huis en thuis voor cliënten. Laten we dit niet vergeten!

Fortune

Nadat de laatste hapjes soldaat zijn gemaakt, alle wensen zijn opgehangen en iedereen zijn/haar bedankje met een toepasselijk fortune cookie heeft gekregen, stroomt het souterrain langzaam leeg. We kunnen terugkijken op een geslaagde nieuwjaarsborrel!

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *