Nieuws

Reserveerlijn Passantenhotel Boerhaave

Er is een nieuwe en duidelijkere procedure waarmee cliënten een plek in het Passantenhotel Boerhaave kunnen reserveren. Vanaf maandag 16 oktober kunnen geïnteresseerden zich aanmelden. Zij komen op een lijst te staan en de volgorde op die lijst bepaalt wanneer iemand aan de beurt is. Het is dan ook niet meer nodig om iedere dag te bellen. Als wachtenden één keer per week laten weten nog altijd een plek te willen, dan is dat voldoende.

De medewerkers van de reserveerlijn zijn precies van alle vernieuwingen op de hoogte en kunnen cliënten vertellen op welke plek zij staan, zodat zij weten waar ze aan toe zijn. De openingsuren en het telefoonnummer blijven hetzelfde: iedere dag van 11:00 tot 12:00 uur via het gratis nummer 0800-0415.

Passantenhotel Boerhaave

Over het Passantenhotel

Het Passantenhotel is een voorziening waar zelfredzame, dakloze mensen voor maximaal zes maanden een gemeubileerde kamer huren om zelfstandig aan een oplossing voor hun situatie te werken. Het gaat om mensen zonder zorgindicatie, die om uiteenlopende redenen tijdelijk geen eigen woonruimte hebben. Het Passantenhotel is bedoeld voor dakloze mensen die binding hebben met Amsterdam. Ook beschikken de bewoners over een inkomen om hun huur te betalen. Het Passantenhotel heeft zowel eenpersoons kamers als kamers die worden gedeeld. De prijzen variëren tussen de € 8,50 en € 15,00 per nacht.

 

 

 

Reacties ( 8 )

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *