Nieuws

Recordbedrag voor StreetSmart

Wat was het een mooie, natte en koude dag, de koudste 23 september ooit, en wat hebben ze een mooie prestatie geleverd. We mogen ontzettend trots zijn op onze lopers en wheeler tijdens de Dam tot Damloop.

Er is door onze 70 lopers een recordbedrag opgehaald van bijna 7000 euro voor StreetSmart Amsterdam. Ontzettend bedankt namens alle daklozen en gezinnen in nood die we hiermee kunnen helpen. Samen maken we Amsterdam een beetje mooier voor alle inwoners.

Betekenis

Voor velen gingen er maanden van training aan vooraf en iedereen had zo zijn eigen reden om te rennen voor StreetSmart Amsterdam.
Vanwege een blessure deed Anika dit jaar helaas niet mee, maar omdat ze het niet zomaar voorbij wilde laten gaan, bood ze zich samen met haar dochter aan als vrijwilliger.
‘Ik snap niet dat mensen voor een bedrijf lopen, of als recreant,’ zegt Anika. ‘Het is toch veel leuker om voor een goed doel te lopen. Dan betekent het tenminste nog wat en dat is ook het minste dat je kunt doen.’

Team StreetSmart Dam tot Damloop 2018

Dank

Dam-by-night loper Yvonne en Dam-tot-damloper Wimfred wisten de meeste euro’s binnen te halen. Zij haalden bij collega’s, familie en vrienden maar liefst 1000 euro op. Top gedaan.
Anika, Flora en alle lopers, heel hartelijk dank voor jullie fantastische inzet en het mooie bedrag! Wij kijken alweer uit naar de volgende editie met iets beter weer.

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *