Nieuws

Rebuild Your Body: meer dan alleen sport

Rebuild Your Body streeft naar het verbeteren van conditie en gezondheid van alle cliënten van HVO-Querido in een gemoedelijke sfeer. Plezier in trainen speelt bij ons een grote rol, want zonder plezier heeft motivatie geen voedingsbodem. Ons ultieme doel is dat iedere deelnemer meer van het leven kan genieten.

Wij hebben onze Rebuild Your Body training zo opgezet dat elke deelnemer op zijn eigen niveau mee kan bewegen. Onder onze professionele begeleiding trainen wij functioneel, wat betekent dat het hele lichaam wordt getraind in tegenstelling tot een vaak statische training met reguliere fitnessapparaten. Tijdens het trainen wordt van het eigen lichaamsgewicht gebruik gemaakt of van materialen (ropes, kettlebells, tractorbanden etc.) die het hele lichaam uitdagen.

Training Rebuild Your Body

Sporten en ontmoeten

Onze Rebuild Your Body Gym is een plaats waar mensen niet alleen komen om te bewegen maar waar zij ook medesporters kunnen ontmoeten. Enkele deelnemers vervullen een belangrijke functie binnen Rebuild Your Body en delen hun kennis met nieuwe sporters.
De toevoeging van een personal coach die het sportieve avontuur met elke deelnemer aangaat en deze begeleidt om zijn of haar doelstellingen te bereiken maakt Rebuild Your Body zo uniek en laagdrempelig. De personal coach is er voor iedereen!

Voor wie?

Rebuild Your Body is een sportieve plek voor alle klanten van HVO-Querido en voor iedereen die dat nodig heeft.

Wanneer?

Maandag 19:00 uur // Functionele training
Woensdag 12:00 – 19:00 uur // Gym open – Vrije training
Donderdag 19:00 uur // Boksen/ Yoga/ Bootcamp (wisselt per week)

Aanmelden

Stuur een mailtje naar rebuildyourbody@hvoquerido.nl met daarin je naam, telefoonnummer en sportieve doelstelling. Dan nemen wij binnen twee dagen contact met je op.

 

Reacties ( 1 )

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *