Nieuws

Radio De Verbinding: Start-up

Radio de Verbinding staat vandaag in het teken van het Start-up Festival dat volgende week woensdag plaatsvindt. Het Start-up Fstival is bedoeld om medewerkers en klanten van HVO-Querido te laten proeven van ‘out-of-the box’ initiatieven die binnen de organisatie zijn geboren.

We interviewen Rijk Smitskamp, bedenker en roerganger van de HOT Challenge en vragen hem waarom het zo belangrijk is voor klanten dat er een alternatief aanbod is bij HVO-Querido. En gaan we in op de HOT Challenge zelf. Dit doen we met Rob, een bewoner van het Anton de Komplein. Hij heeft vorig weekend de meerdaagse sessie meegemaakt en kan als geen ander vertellen hoe de HOT Challenge een positieve wending aan zijn leven heeft gegeven.

Het Start-up Festival is op woensdag 23 september van 10:00 tot 13:00 uur in het Bijlmer Sportpark. Aanmelden via startup@hvoquerido.nl.

Luisteren

In Radio De Verbinding gaan Hishaam Eldewieh, Carlos Tilburg en Elise de Cyper, radiomakers en hulpverleners, met verschillende gasten op zoek naar de muzikale identiteit van de stad.
Radio de Verbinding hoor je elke vrijdag van 16:00 tot 17:00 uur op Stads FM in de ether op 106.8 FM en online via www.salto.nl/player-stadsfm/.
Kijk hier om de afleveringen terug te luisteren.

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *