Nieuws

Radio de Verbinding (52)

Contact met je buren in een grote stad als Amsterdam is niet vanzelfsprekend. Een vrij anoniem bestaan heeft zo zijn voordelen, het kan als vrijheid ervaren worden. Maar in een samenleving heb je elkaar soms ook nodig, een kopje suiker bij de buren, hulp bij administratie, een praatje, enzovoort.
Vandaag parten wij over het initiatief De Buurtcirkel. In een Buurtcirkel zitten 9 tot 12 mensen uit dezelfde wijk, die meer contact willen met mensen in hun buurt. Samen vormen ze een groep en helpen ze elkaar bij dagelijkse dingen. Onze gasten zijn Susie Manshande buurtcirkelcoach en Egbert, bewoner van HVO-Querido, die uitlegt wat het initiatief voor hem betekent.
Wil je alvast meer weten over de buurtcirkel kijk dan op https://buurtcirkel.nl/.

Nieuw teamlid

En nog iets! Het team van Radio de Verbinding is uitgebreid, graag stellen wij ons nieuwste lid voor. Chandrika Hermsen werkt als instroomfunctionaris bij Bureau Aanmelding & Plaatsing. Chandrika is een bevlogen en avontuurlijk persoon die graag iets extra’s wilde toevoegen aan de radio-uitzending. Vorige week heeft zij een uitzending gemaakt over Sri Lanka, haar zenuwen ter nauwer nood de baas, maar daar was niets van te horen. De uitzending van vandaag komt ook uit haar pen. Wij zijn ontzettend blij om met Chandrika eens per maand invulling te geven aan Radio de Verbinding.

Luisteren

In Radio De Verbinding gaan Hishaam Eldewieh, Carlos Tilburg en Chandrika Hermsen, radiomakers en hulpverleners, met verschillende gasten op zoek naar de muzikale identiteit van de stad.
Radio de Verbinding hoor je elke vrijdag van 16:00 tot 17:00 uur op Stads FM in de ether op 106.8 FM en online via www.salto.nl/player-stadsfm/.

Kijk hier om de afleveringen terug te luisteren.

 

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *