Nieuws

Radio de Verbinding (25)

Heldhaftig, vastberaden en barmhartig, het zijn woorden die passen bij onze gast voor vandaag bij Radio de Verbinding, want ze lopen parallel aan het leven van Jeremy ‘Jay’ Groenfeld, receptionist bij Centrum Robert Koch van HVO-Querido.

Deze ras-Amsterdammer uit de Pijp heeft aan de basis gestaan van de Nederlandse hip-hop cultuur. Hij heeft geroken aan de faam en kwam er achter dat geld kan stinken. Het kan verkeren, zo heb je alles zo heb je niets. Maar dat niets eigenlijk alles kan zijn, dat inzicht bereik je alleen door vastberaden te zijn, lering te trekken uit het verleden, trots te blijven op wie je bent en door te beseffen dat bezit in materiële zin te verwaarlozen is. Jeremy zal ons vandaag gidsen door het leven van het grote geld, het vallen en opstaan, vaderschap en heel veel mooie muziek.

Luisteren

In Radio De Verbinding gaan Hishaam Eldewieh en Carlos Tilburg, radiomakers en hulpverleners, elke vrijdag met verschillende gasten op zoek naar de muzikale identiteit van de stad.
Radio de Verbinding hoor je elke vrijdag van 16:00 tot 17:00 uur op Stads FM in de ether op 106.8 FM en online via www.salto.nl/player-stadsfm/.

Kijk hier om de afleveringen terug te luisteren.

 

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *