Nieuws

Radio de Verbinding (15)

Er zijn mensen op de wereld die erin slagen om bij andere mensen een soort van natuurlijke ontzag op te wekken. Topsporters, kunstenaars, astronauten of ook jonge, hardwerkende ondernemers. Vaak gaat het over mensen met eindeloze doorzetting of grootse kwaliteiten.

Vereerd zijn Hishjamaan en co-host Inès dat ze de voormalige voorzitter van de Centrale Cliëntenraad van HVO-Querido mogen verwelkomen in de studio. Niet om zijn inzet voor de cliëntenparticipatie, maar voor het muzikale brein onder de schedel van deze HVO-Queridoman.
Norbert Wissing is modern-klassiek componist van o.a. kamer-, theater- en orkestmuziek. Net zoals Bach gebruikt hij geen instrument bij het schrijven van zijn muziek. Enkel dit al getuigt van een bescheiden genialiteit. Open your mind, laat die hippe hop en reggaeton eventjes voor wat het is en open je hart voor wat aan de basis ligt van een muzikale geschiedenis.

Luisteren

Radio de Verbinding hoor je elke vrijdag van 16:00 tot 17:00 uur op Stads FM in de ether op 106.8 FM en online via www.salto.nl/player-stadsfm/.
Kijk hier om de afleveringen terug te luisteren.

 

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *