Nieuws

Radio de Verbinding (12)

In Radio De Verbinding gaan Inès Vanmarcke, Hishaam Eldewieh en Carlos Tilburg, radiomakers en hulpverleners, elke week met verschillende gasten op zoek naar de muzikale identiteit van de stad.

Aristoteles kwam ooit met een grote les: ‘Het geheel meer is dan de som van de delen’. Deze uitspraak is op het lijf geschreven van onze studiogast in de uitzending van vrijdag 7 september. Er zijn mensen die een sterke indruk nalaten, mensen die je dingen van een andere kant kunnen laten zien en mensen die je de mogelijkheid bieden om alle verwachtingen los te laten. Sharon Miedema heeft het allemaal. Daarnaast is ze onvoorspelbaar en één groot brok positieve eigenzinnigheid.

Fantasie

Achter de gevoelige huid van Sharon schuilt een excentrieke, uiterst creatieve ziel. We krijgen de gelegenheid mee te duiken in haar rijke fantasiewereld. Zo koppelt ze mentale beelden vanuit haar muzikale hart en zet die om tot videofragmenten. Daarnaast draagt Sharon ook de poëzie mee in haar leven, waarvan we live een stukje proeven. Het gevecht met zichzelf is haar niet vreemd, maar voor de jonge Sinéad O’ Connor is er meer weggelegd dan enkel vechten.
Luister je mee naar de interessante, karaktervolle Sharon vrijdag om 16:00 uur? Deze uitzending van Radio de Verbinding wordt verzorgd door Hishaam Eldewich en Inès Vanmarcke.

Luisteren

Radio de Verbinding hoor je elke vrijdag van 16:00 tot 17:00 uur op Stads FM in de ether op 106.8 FM en online via www.salto.nl/player-stadsfm/.
Kijk hier om de afleveringen terug te luisteren.

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *