Nieuws

Radio de Verbinding (10)

In Radio de Verbinding gaan Hishaam Eldewieh en Carlos Tilburg, radiomakers en hulpverleners, elke week met verschillende gasten op zoek naar de muzikale identiteit van de stad.

Vandaag een speciale uitzending van Radio de Verbinding. Wij staan namelijk op de buurtcamping in het Sloterpark en maken radio in een mobiele studio. Drie dagen lang is een deel van het Sloterpark omgetoverd tot buurtcamping en kamperen Amsterdammers in hun eigen stad. Van muurbloempjes tot druktemakers en van peuters tot senioren, allemaal lopen ze met een rol onder de arm tussen de scheerlijnen naar het toiletgebouw. De buurtcamping is bedoeld om buurten in grote steden te versterken door mensen en organisaties bij elkaar te brengen.

Avontuurlijk

Radio de Verbinding is gevraagd om aan dit initiatief deel te nemen en doen dat met onze volgende gast Jack. Jack is zelf niet van het kamperen, maar heeft wel een avontuurlijk leven achter de rug. Hij is DJ geweest en heeft toen hij jong was van alles en nog wat gedaan in de Hilversumse showbizz. Hij schuift bij ons aan, zijn muziekkeus is verrassend divers en zijn levensverhaal is prachtig.
Mocht je de uitzending op de buurtcamping willen bijwonen dan ben je van 16:00 tot 17:00 uur van harte welkom in Sloterpark vlakbij Natuurspeeltuin de Natureluur, President Allendelaan 4.

Luisteren

Radio de Verbinding hoor je elke vrijdag van 16:00 tot 17:00 uur op Stads FM in de ether op 106.8 FM en online via www.salto.nl/player-stadsfm/.

Kijk hier om de afleveringen terug te luisteren.

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *