Nieuws

Proud People

Met trots lanceert HVO-Querido op 16 juni het netwerk Proud People. We nodigen cliënten, medewerkers en samenwerkingspartners op het gebied van LHBT uit om bij  deze feestelijke start aanwezig te zijn.

Dit LHBT- (Lesbisch, Homo-, Bi- en Transgender) en diversiteitsnetwerk is er voor ontmoeting en ondersteuning van onze cliënten en medewerkers. De aftrap vindt plaats van 16:00 tot 19:00 uur op het Centraal Bureau van HVO-Querido aan de Eerste Ringdijkstraat 5 in Amsterdam.
Tijdens dit feestelijke moment presenteren we het beleid en de plannen van het netwerk met betrekking tot diversiteit in gender, etniciteit, religie en culturele afkomst.

proud-optocht-1700

Meld je aan

We eindigen met een bijzondere onthulling: de HVO-Querido-boot voor de Canal Parade. Vanaf dan start ook de inschrijving voor de deelname hieraan.
Ben je cliënt of medewerker van HVO-Querido of samenwerkingspartner, meld je aan voor 16 juni via proud.people@hvoquerido.nl.

Reacties ( 2 )

  • eric en gerard gros says:

    hoi we hebben een vraag wij zijn eric en gerard gros we hebben toen in het hvo gezeten en hebben daar toen het proudpeople cafe opgericht helaas is dat toen door omstandig heden moeten stoppen maar we hebben nu een eigen woning en we willen een jongeren huiskamer projeckt opzetten voor jongeren die nog niet uit de kast zijn en willen graag met proudpeople samen werken we hebben toen samen met callini en bram ploeger gewerkt maar we willen graag wat informatie over hoe we zoon projeckt voor jongeren tot stand kunnen brengen u kunt ons bereiken via email of 020/2210080 of 0640845949 alvast bedankt gerard en eric gros

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *