Wij laten mensen niet alleen staan

Werk je in de seksindustrie en heb je vragen, wil je je laten testen op SOA’s of wil je een cursus hoe je jezelf kunt verdedigen in een bedreigende situatie? Of wil je stoppen met sekswerk of wil je van je pooier of loverboy af? Neem contact op met het Prostitutie & Gezondheidscentrum 292 voor hulp, advies of gewoon een goed gesprek. Het Prostitutie & Gezondheidscentrum 292 is een samenwerkingsverband tussen HVO-Querido en de GGD. Op deze website vind je meer informatie over wat er allemaal mogelijk is.

UITGELICHT

United Under a Red Umbrella

United Under a Red Umbrella is de titel van een indrukwekkend fotoboek, gemaakt door Mariska Majoor en haar dochter Robin Haurissa. Rode draad door United Under a Red Umbrella is de aandacht voor de werkomstandigheden, de rechten, het stigma en de toekomstdromen van sekswerkers uit 13 verschillende landen.

(meer…)

Onvergetelijk

Collega Heleen Driessen, de huidige prostitutie vertrouwensvrouw in Amsterdam, herdenkt op persoonlijke wijze haar voorganger, de vorige week overleden Thérèse van der Helm. (meer…)

Thérèse van der Helm overleden

Thérèse van der Helm, een oud-collega van de GGD, is op 22 november op 72-jarige leeftijd overleden. Zij was al geruime tijd ernstig ziek. (meer…)

VEEL GESTELDE VRAGEN

Naast mij is een crisisopvang. Is het nu gevaarlijk in de buurt?

Van een crisisopvang kun je helaas soms wat overlast ervaren. Er is echter 24 uur per dag controle en beveiliging aanwezig.

IN HET NIEUWS

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer

HELPEN