Wij laten mensen niet alleen staan

Werk je in de seksindustrie en heb je vragen, wil je je laten testen op SOA’s of wil je een cursus hoe je jezelf kunt verdedigen in een bedreigende situatie? Of wil je stoppen met sekswerk of wil je van je pooier of loverboy af? Neem contact op met het Prostitutie & Gezondheidscentrum 292 voor hulp, advies of gewoon een goed gesprek. Het Prostitutie & Gezondheidscentrum 292 is een samenwerkingsverband tussen HVO-Querido en de GGD. Op deze website vind je meer informatie over wat er allemaal mogelijk is.

UITGELICHT

Mijn hemel

‘Vertrouw op je eigen keuzes,’ zei ze. ‘En laat de rest maar kletsen. Je bent niks minder dan een ander. Neem dat maar van mij aan, kind.’ Het jaar is 1921, aan het woord is Jeanette Jonker, een van de oprichters van Hulp voor Onbehuisden. Ze zou iets van dergelijke strekking gezegd kunnen hebben, maar deze woorden van Jeanette komen uit de historische roman Mijn hemel(meer…)

P&G292 verleent al tien jaar zorg aan sekswerkers

‘Om regels te ontlopen gaan sekswerkers in de illegaliteit werken. Het is moeilijk daar zicht op de krijgen. De kans op misstanden neemt dan ook toe. Vrouwen werken nu vaker vanuit appartementen. Overdag is nog maar 30 procent van de ramen verhuurd, dat was altijd 100 procent,’ aldus Heleen Driessen in een artikel van Jop van Kempen in Het Parool over onze jubilerende afdeling P&G292. (meer…)

P&G292 bestaat tien jaar

Verpleegkundigen, maatschappelijk werkers en vertrouwenspersonen van P&G292 bezoeken sekswerkers dagelijks op de plekken waar ze werken, de ramen en de clubs, om ze te ondersteunen en op de hoogte te brengen van het hulpaanbod. (meer…)

VEEL GESTELDE VRAGEN

Naast mij is een crisisopvang. Is het nu gevaarlijk in de buurt?

Van een crisisopvang kun je helaas soms wat overlast ervaren. Er is echter 24 uur per dag controle en beveiliging aanwezig.

IN HET NIEUWS

Mijn hemel

P&G292 verleent al tien jaar zorg aan sekswerkers

P&G292 bestaat tien jaar

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer

HELPEN