Pop-up shop daverend succes

Met de gehele dag een goed gevulde rij en honderden blije bezoekers is de eerste dag van de pop-up kledingwinkel van ons sportproject Rebuild Your Body een groot succes!

Al rond 11 uur stonden de eerste klanten van HVO-Querido voor de deuren van de Rebuild Your Body Gym op de Havenstraat. Iedereen is uiteindelijk met een tas vol nieuwe sportkleding (maximaal 3 items per persoon) en een fris kapsel weer vertrokken. Naast een frisse look was het ook mogelijk om BARS massage te krijgen, waar je een heerlijk ontspannen en rustgevend gevoel van krijgt!

Partners

De kleding en schoenen van gerenommeerde sportmerken zijn gedoneerd door o.a. Stichting SINA. Voor advies en hulp tijdens het zoeken naar dat ene paar sportschoenen dat goed matcht met die leuke jas zijn er vrijwilligers aanwezig van Rebuild Your Body en van onze samenwerkingspartner UPS.
Bezoekers kunnen tevens kosteloos gebruik maken van de aanwezige kappers en masseurs. Mede mogelijk gemaakt door het project Gezonde Leefstijl van HVO-Querido.

Foto’s Jasper Bruns

Kijk hier voor meer foto’s van de pop-up shop.

DJ Rauwk Trillian