Nieuws

Poeldijkstraat safe

Op de Poeldijkstraat zijn drie medewerkers opgeleid om onze teams – Passantenverblijf, Veste en Rijswijk – agressietraining te geven.

Bob Noordermeer (Veste), Elmar van de Hoevelaak (Mobiel Team) en Michael Stewart (Rijswijk) hebben een aantal maanden geleden deze cursus gevolgd bij Kudding en Partners en hadden woensdag 28 november hun vuurdoop. Zij gaven deze training aan de stagiaires en de teammanagers.

De cursus was van hoog niveau, professioneel en het was niet te merken dat dit hun eerste training was. Ze legden hiermee de lat hoog en zijn in staat de medewerkers op een kundige, professionele en ook humorvolle wijze te trainen. De ezelsbruggetjes om bepaalde grepen te onthouden zitten er goed in.

Deze drie trainers worden ook nog opgeleid voor het communicatieve gedeelte, immers agressie is vaak te voorkomen door middel van de escalatie op verbale wijze.

Wij kiezen op de Poeldijkstraat voor een gezamenlijke training met de drie teams door elkaar, zodat ook de samenwerking gestimuleerd wordt. Dit wordt door de teams als erg positief ervaren. Het uitgangspunt van de training is dat je eerste primaire reactie goed is en deze beter leert toe te passen. Er wordt onderzocht hoe en of deze training breder in de organisatie kan worden ingezet.

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *