Nieuws

Openhartig gesprek eenzaamheid bij Radio de Verbinding

​Vandaag kun je luisteren naar een podcast van HVO-​​Querido gemaakt door Noortje Poutsma, trainer bij Opleiding en Ontwikkeling. Zij doet dit in samenwerking met Alex van Veen en Charda Stuivenberg van het H​erstelbureau. Het thema van vandaag is eenzaamheid, een gevoel wat wij allemaal wel eens ervaren. In een onderzoek van de gemeente Amsterdam geeft 45% van de inwoners aan zich wel eens eenzaam te voelen. Een onderwerp dat nog actueler geworden is met de huidige maatregelen van sociale onthouding.

Openhartig gesprek

Alex en Charda hebben allebei een eenzaamheid gekend in hun jeugd waarin ze beide op een verschillende manier hun met onzekerheid omgingen. In een latere periode raakten ze psychisch in de knel, wat ook eenzaamheid met zich mee bracht. Alex en Charda praten hier openhartig over. En ook Noortje vertelt over haar ervaring hiermee. Hoe zijn ze hiermee omgegaan en wat kun je doen als je je eenzaam voelt. Luister naar dit eerlijke gesprek!

Luister vanmiddag van 14.00 tot 15.00 uur op Stads/Salto FM in de ether op 106.8 FM en online via www.salto.nl/player-stadsfm. Salto radio is ook via de tv ontvangen op de volgende kanalen: Ziggo 1362, Telfort 837, Xs4all 972, KPN 1123, IPTV 3120. Kijk hier om uitzendingen terug te luisteren.

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *