Nieuws

Op eigen benen

Na 35 jaar op straat en zeven jaar begeleiding van onze afdeling Discus staat Herbert Thompson weer op eigen benen. Hij is blij met zijn woning. ‘Dit huis is als een burcht voor me, hier voel ik me veilig en vrij tegelijk,’ aldus Herbert. ‘Ik ga vol gas vooruit, ook als de motor af en toe hapert.’

Vertrouwen

Marije van Elst, zijn begeleidster bij HVO-Querido, ziet het avontuur met overtuiging tegemoet. ‘Ik heb alle vertrouwen in Herbert, hij is een van de meest gedisciplineerde mensen die ik ooit heb ontmoet.’

De collega’s van Discus brachten ter gelegenheid van de uitstroom van Herbert een speciale editie uit van de interne nieuwsbrief Discus Next.

Kijk hier om deze special te lezen.

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *