Nieuws

Oorah! HVO-Querido bij Strong Viking

Team HVO-Querido is de strijd aangegaan met zichzelf en de elementen tijdens de zogeheten Brother Edition, Strong Viking obstacle run, geen wedstrijd maar een gezamenlijke uitdaging in teamwork.

Een verslag van sportcoördinator Geertjan Nijenhuis – De klanten en collega’s van HVO-Querido konden kiezen tussen een 7 of 13 kilometer lange strijd. Tijdens deze onverharde loop moesten de deelnemers, die tijdens dit evenement vikingen heten, tussen de 20 en 40 hindernissen nemen. Zo moesten de vikingen onder meer tijgeren onder prikkeldraad door, gooien met grote hamers, door loopgraven vol modder heen kruipen, monkeybars trotseren en nog veel meer uitdagende hindernissen overwinnen.

Teamwork tijdens Strong Viking

Vrije val

Ook mochten we nog een stukje door de skihal heen waar de temperatuur 5 graden onder nul was. Best even een schok voor het lichaam met een buitentemperatuur van boven de 25 graden. De mooiste hindernis was toch wel de Fjorddrop, een 12 meter hoge supersnelle waterglijbaan met een vrije val.

Gehaald

Ondanks het extreem mooie weer was het parcours in Spaarnwoude best zwaar. Maar ons hele team heeft zonder blessures de finish gehaald. Al met al was het een groot succes. Volgend jaar gaan we de uitdaging weer keihard aan. Oorah!

Kijk hier voor enkele foto’s.

 

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *