Nieuws

Norma Irion 20 jaar in dienst!

16 maart 1998… de dag dat Norma Irion haar sollicitatiegesprek had bij HVO-Querido, om precies te zijn bij de afdeling Jonker (vluchtelingen). In de periode van toen naar nu heeft zij verschillende afdelingen gezien: Kinderwoongroep Amerbos/Hoofddorp AMA’s(Alleenstaande Minderjarige Asielzoekers), KWE’s AMA’s, tienermoeders AMA’s, Indische Buurt psychiatrie, Noordzijde psychiatrie, BW Zuid beschermd wonen, Centrum Begeleid wonen, BW Zuid begeleid wonen en op dit moment Ambulant team Psychosociaal 2. Een indrukwekkend lijst.

Een artikel van Marika Rihani – Tijdens haar 20-jarige carrière bij HVO-Querido heeft Norma veel cliënten zien komen en gaan, cliënten die zij met veel liefde heeft begeleid. Naast de cliënten heeft zij ook veel collega’s zien komen en gaan. Norma staat in haar huidige team bekend als een kleine pitbull die iedereen beschermt, maar ook erg veel liefde geeft aan iedereen. Eindelijk konden wij een grandioos feest organiseren om haar in het zonnetje te zetten. Erg lief dat er verschillende afdelingen van HVO-Querido, Discus en Beschermd wonen, hun bijdrage hebben geleverd om dit feest tot een knalfeest te maken!

Boodschap

Op donderdag 15 maart jl. was er vanuit het Ambulante team Psychosociaal 2 een lunch georganiseerd bij “de hofdames.” Deze lunch was vegetarisch, gemaakt door onze collega Imane. Tijdens de lunch was het ook tijd voor cadeautjes: een KI voor Norma, een ABC’tje, een prachtige bos bloemen en een paar Feyenoordspulletjes omdat ze een gigantische hooligan is. Na afloop van de verrukkelijke lunch werd er een filmpje getoond waarin verschillende collega’s een boodschap hadden voor Norma.

Met familie

Na de lunch is Norma samen met collega Vincent op pad gegaan zodat het achtergebleven team het kantoor op de Johan Huizingalaan kon versieren voor haar surprisefeest. Norma had al een beetje een vermoeden dat er nog iets zou komen, maar wat er kwam had zij niet durven dromen… Naast haar huidige collega’s, collega’s van de andere teams op de JHL en een aantal oud-collega’s waren ook haar zus, jongste zoon en oudste zoon met zijn gezin aanwezig.

Lied

De Johan Huizingalaan was versierd met zwart met gouden ballonnen en slingers. Bij binnenkomst kreeg zij een lading confetti over zich heen. Norma stond perplex toen zij zag hoeveel mensen aanwezig waren. En dat allemaal voor haar! Nadat zij iedereen een dikke knuffel had gegeven, kon het feest echt beginnen! Collega’s John en Ines hadden een prachtig liedje voorbereid op de gitaar met hun prachtige stemmen, You got a friend van Carole King.

Top

Door verschillende collega’s was een aantal hapjes en taarten bereid en ook waren er nog kip- en visschotels besteld. Het was natuurlijk ook nu weer tijd voor cadeautjes; een air fryer, cadeaubon en een vlag en een T-shirt van Feyenoord. Als een kind zo blij was Norma!
Tijdens de hapjes en de drankjes gingen de voetjes al van de vloer. Het feestje duurde tot in de latere uurtjes en de sfeer was top! Iedereen is nog aan het nagenieten maar vooral Norma is nog steeds aan het nagenieten. Gelukkig hebben wij de foto’s en filmpjes nog :).

Verdiend

Iedereen die heeft meegeholpen aan de voorbereidingen, het opruimen, het er zijn, de financiële bijdrage enz. Superbedankt! Norma heeft een fantastische dag gehad en dat heeft zij meer dan verdiend!

Kijk hier voor foto’s.

 

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *