Nieuws

Nieuwe werkomgeving in hartje Noord

Voor vijf ambulante teams van HVO-Querido die actief zijn in Amsterdam Noord is er een belangrijke stap gezet om de verbinding met het wijkgerichte werken verder in praktijk te brengen.

Met uitzicht op Overhoeks, de Ceuvel en het NDSM-terrein fungeert de locatie aan de Kropaarstraat 14 als brug tussen de ontwikkelingen in alle uithoeken van Amsterdam Noord. Vanuit deze nieuwe werkplek gaan de Ambulante teams Noord, Psychosociaal en Wijkzorg, Team Marnix en Discus en nog nauwer samenwerken met elkaar en alle partners in en om de zorg.

De sleuteloverdracht

Warm hart

De verhuurders, een beeldend kunstenaar en een regisseur, heten ons hartelijk welkom als huurders van de vrije ruimte boven hun atelier. Ze dragen ons werk een warm hart toe en vinden het belangrijk dat er bij alle ontwikkelingen in Amsterdam Noord voldoende aandacht blijft bestaan voor maatschappelijk en sociale vraagstukken. Zo passen we als huurder en verhuurder uitstekend bij elkaar.

Het nieuwe pand in Noord met de gele kozijnen.

Opening

Nu is het aan de teams om samen met onze stylist Lutgard Veraart (Colourmatch) de nieuwe werkplek in te richten. Tijdens een eerste bijeenkomst zijn de afgevaardigden uit de teams het op hoofdlijnen met elkaar eens geworden over de activiteiten die de werkplek moet bieden en welke werksfeer de locatie mag uitstralen.
We hopen er spoedig te kunnen gaan werken. Voor de feestelijke opening in het voorjaar ontvang je uiteraard een uitnodiging.

 

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *