Nieuws

Nieuwe meubels dankzij De Lokatie

Onlangs vond een flinke logistieke operatie plaats. Meerdere cliënten van de Passeerdersstraat van HVO-Querido, die met een Volledig Pakket Thuis verspreid over Amsterdam wonen, kregen op één dag verschillende meubels die werden thuisgebracht door medewerkers van onze organisatie.

Een verslag van verpleegkundige Sam van Glasenap – Na wat heen en weer bellen en oude contacten opnieuw te hebben aangehaald, heeft HVO-Querido de nodige spullen kunnen regelen bij kringloopbedrijf De Lokatie in Amsterdam Noord.
Na ‘s ochtends vroeg de verhuiswagen te hebben opgehaald zijn we doorgereden naar de De Lokatie aan de Distelweg. Nadat de spullen waren uitgekozen en ingeladen, wat toch meer tijd in beslag nam dan we hadden gedacht, zijn we onder begeleiding van onze geliefde TomTom richting het centrum van Amsterdam gereden.

Meubels bij De Lokatie

Hoogte

Aangekomen bij Amsterdam Centraal stonden wij met de verhuiswagen voor een brug, waar een bord naast stond met de tekst 3.0 M, het is dat mijn collega op het dashboard van de wagen keek waar een sticker was geplakt met de tekst 3.5 M.
Hij zei: ‘Ik denk dat het niet verstandig is om hieronder door te gaan,’ wijzend op de sticker. Toen hebben we toch maar voor een andere weg gekozen.

Blij

Eenmaal gearriveerd bij de cliënten hebben wij veel hulp gekregen en overal gezellig een praatje kunnen maken. Iedereen was erg blij met de meubels die waren uitgekozen en konden ze heel goed gebruiken. Als HVO-Querido willen daarom kringloopbedrijf De Lokatie heel hartelijk bedanken voor het leveren van alle meubels en de fijne samenwerking.

 

 

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *