Nieuws

Magical Mystery Tour van start

Op donderdag 29 juni 2006 presenteert HVO-Querido de Magical Mystery Tour. Deze bus is een nieuw project voor en door cliënten van HVO-Querido: dak- en thuislozen, mensen met psychiatrische problemen en vrouwen en gezinnen in nood. Cliënten hebben het bedacht, voeren het uit en hebben er profijt van. Niet alleen gaan mensen met de Magical Mystery Tour gezellige uitstapjes maken, het is ook een werkproject om ervaring op te doen.

Want om de bus te laten rijden is een heel team van mensen nodig. Naast chauffeurs en onderhoudsmonteurs zijn er mensen nodig die leuke uitstapjes bedenken, zaken regelen, boekingen bijhouden en de administratie doen. Daarnaast moet de Magical Mystery Tour onder de aandacht van het publiek worden gebracht en zijn er gastvrouwen, reisleiders en cateraars nodig. Kortom, de Magical Mystery Tour zet vele mensen aan het werk.

De Magical Mystery Tour is ontstaan uit een prijsvraag voor cliënten van HVO-Querido onder het motto: wat mis je voor jezelf in de stad? Toen is gebleken dat veel van deze mensen vaak niet toekomen aan de kleine dingen die het leven zoveel aangenamer kunnen maken, zoals een gezellig dagje uit.

Op www.magicalmysterytour.nl vindt u meer informatie over mogelijkheden van de bus. De Magical Mystery Tour. Are you ready to go?

Kijk hier voor een artikel in Het Parool over de Magical Mystery Tour.

De Magical Mystery Tour is mogelijk gemaakt door de bijdrage van sponsors: Oranje Fonds, VSB Fonds, Gemeente Amsterdam Stadspas, Agis Zorgverzekeringen, De Alliantie, Algemene Woningbouwvereniging, Verkeersschool Nelen en Bovotours.

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *