Nieuws

Maatregelen dagbesteding

Vanaf maandag 16 maart hebben om 12 uur alle locaties van HVO-Querido DOET!​ de deuren gesloten: Centrum Robert Koch, Centrum de Tour, De Miranda, de mobiele dagbesteding, de Poel, de Muziekschool/Studio Underground en Kantine Heelmeesters. Ook alle sportactiviteiten zijn afgelast. De trajectcoaches van Bureau DOET voeren gesprekken waar mogelijk telefonisch of verplaatsen hun afspraken.

Deze maatregel geldt in elk geval tot 6 april. Wij zijn binnen HVO-Querido DOET en met andere partners in de stad in gesprek over een alternatief aanbod dat op afstand uitgevoerd kan worden.

Voor cliënten van DOET die bij HVO-Querido een begeleider hebben, ligt de regie bij onze collega’s van de woonafdeling of het begeleidingsteam. Met alle andere cliënten onderhouden wij contact om ondersteuning te bieden waar nodig.

Veel andere dagbestedingsaanbieders sluiten deze periode ook de deuren. Tot 6 april gaan cliënten ook niet meer naar dagbesteding van onderaannemers.

Vragen

Vragen, zorgen of opmerkingen over dagbesteding binnen of buiten HVO-Querido? Mail yvonne.blekemolen@hvoquerido.nl​ en/of muriel.bunjes@hvoquerido.nl

Reacties ( 2 )

 • René Meddens says:

  Dat gaat ben ik bang voor meer overlast, irritaties, middelenmisbruik en incidenten zorgen op de woongroepen of de 24 uurs settingen. Want mensen zitten te veel op elkaars lip en de begeleiding kan ook niet adequaat handelen nu.

  Dus bij deze heb ik de keuze gemaakt om de woonvoorziening te verlaten tot nader order.
  Hoop dat het virus snel de kop ingedrukt wordt en alles weer zo snel mogelijk hervat kan worden.

  • Leontien says:

   Beste René, net als iedereen proberen we onze dienstverlening zo goed – en zo veilig – mogelijk voort te zetten. De coördinator van HVO-Querido kan je vertellen hoé. Advies is om met hem/haar contact te zoeken over de maatregelen op jouw woonvoorziening.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *