Luister naar de stad met The Mystifiers

Ondanks het feit dat we niet konden samenkomen, repeteren en optreden met The Mystifiers, hebben we de afgelopen maanden zeker niet stilgezeten. Met trots presenteren wij de resultaten van ons werk: Slow Down Amsterdam.

Slow Down Amsterdam is een ode aan mensen en plekken in Amsterdam die vaak onderbelicht zijn. In een serie video’s en een audiowandeling die The Mystifiers samen met beeldend kunstenaar Desiré van den Berg hebben gemaakt, krijg je een unieke kans om de stad te ervaren vanuit het perspectief van The Mystifiers.

The Mystifiers is een collectief van cliënten en medewerkers van HVO-Querido, professionele musici, conservatoriumstudenten en beeldend kunstenaars.
Slow Down Amsterdam is opgedragen aan de onlangs overleden Mystifiers gitarist Eddy van Delden.

The Mystifiers in Zaal 100. Links op gitaar Eddy van Delden.

Luister naar de stad als nooit tevoren

In de audiowandeling word je in 45 minuten meegenomen op een reis door Amsterdam met quarantaine stadsgeluiden, reflecties en muziek van de bandleden van The Mystifiers.
We nodigen je uit om je wandelschoenen aan te trekken, naar buiten te gaan, je koptelefoon niet te vergeten, op play te drukken en te lopen.

Luister naar deel 1.
Luister naar deel 2.

De audiowandeling is mede mogelijk gemaakt door Soundtrackcity en STEIM.

Audiowandeling

Slow Down Amsterdam videoclips

Vier prachtige video’s door Desiré van den Berg op composities van The Mystifiers.

Amsterdam Amsterdam
Blij met Amsterdam