Nieuws

Lost in Music

Zojuist is de eerste editie verschenen van het muziekmagazine Lost in Music van HVO-Querido. Het swingende blad is in eerste instantie gemaakt voor al die muzikanten en muzikale talenten die nog niet (of wel) bekend zijn met de muziekprojecten van HVO-Querido. En natuurlijk ook voor alle andere belangstellenden die van muziek houden.

Hoofdredacteur Jermaine Rogier (rechts) heeft zojuist het eerste exemplaar van Lost in Music overhandigd aan Space Lightning gitarist en bandleider Delano Fransman.

In het blad wordt teruggeblikt op succesvolle optredens zoals de lancering van HVO-Querido DOET! in Paradiso en de Hip-Hopdag met rapper Brainpower. De concertagenda laat zien wat ons op muzikaal gebied nog allemaal te wachten staat. Daarnaast worden enkele muziekprojecten nader belicht, zoals de Muziekschool in Zuidoost en Studio Underground.

Afspiegeling

Muzikanten, bands, artiesten, rappers, singer-songwriters, componisten en dj’s, ieders smaak en iedere stijl is vertegenwoordigd. Het kleurrijke muziekmagazine Lost in Music is een afspiegeling van de vele creatieve muzikale initiatieven die bij HVO-Querido bloeien.

Lezen

Lost in Music verschijnt zowel op papier als digitaal.
Kijk hier om Lost in Music te lezen.

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *