Muziekschool

Adres:
Frissenstein 78, 1102 AP Amsterdam Zuidoost, Nederland
T: (06) 83 56 98 41

Is muziek maken je lust en je leven? De huisbands (Space Lightning & Sosa Sound) van de HVO-Querido Muziekschool spelen al jaren een groovy mix van soul, reggae, funk, rock, kaseko en meer. Je bent van harte welkom om mee te spelen. De Muziekschool van HVO-Querido is een Hi5 project in samenwerking met de Dienst Werk en Inkomen.

Meer weten? Meedoen? Boeken?

Neem contact op met François Rustveld (06) 83 56 98 41.

Vonken

Zanger/gitarist Delano Fransman (Paramaribo, 1957)van de Muziekschool aan het woord: ‘Ik heb altijd al gitaar gespeeld, vanaf mijn vijftiende, zestiende jaar. Ik heb kort les gehad, maar het meeste heb ik zelf uitgezocht. Ik houd van grote gitaristen, mensen van wie ik wat kan leren: Jimi Hendrix, George Benson, Carlos Santana.  We spelen covers en eigen nummers. Vaak maken we eigen baslijnen. We hebben meer dan genoeg nummers om vaak op te treden. Onze muziek is vrij ritmisch en dansbaar.  Soms zijn we het muzikaal behoorlijk oneens, af en toe schieten de vonken er af. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur. Onze andere gitarist heeft vooral een rock-achtergrond, terwijl ik meer gericht ben op funk en reggae.
De meeste jongens willen graag op pad gaan met de band. Zo nu en dan een cd’tje maken en lekker overal spelen, zoveel mogelijk spelen.’

 

 

Contactpersoon

François Rustveld