Magical Mystery Tour

Robert Kochplantsoen 35, 1097 GG Amsterdam, Nederland
T: (020) 665 43 21
E: info@magicalmysterytour.nl

In de eerste plaats kun je met de Magical Mystery Tour bustochtjes maken om op een andere manier met elkaar samen te zijn. Je bent even in een andere omgeving; je laat alles achter je en geniet van een ontspannen dagje uit. Maar de Magical Mystery Tour biedt ook de mogelijkheid om werkervaring op te doen en te ondervinden wat er allemaal komt kijken bij het organiseren en uitvoeren van een bustochtje. We zijn op zoek naar mensen zoals jij die tijd hebben om te helpen en te inspireren.

Activiteiten

Wat kun je als vrijwilliger doen voor dit project? Je kunt denken aan het bedenken van tochten (zoeken op internet, werkbezoeken, brainstormen), het maken van reclame voor de tochten (flyers, posters, promotietour), het bezoeken van locaties (afspraken maken, voorlichting geven), en kantoorwerk (ritten plannen, chauffeurs inroosteren, contacten onderhouden met klanten en telefonisch informatie verstrekken).
Maar ook andere praktische dingen zoals de bus rijklaar maken (drinkwater bijvullen, wc onderhouden), schoonmaken van de bus na een rit (stofzuigen, ramen lappen, netjes maken), reisleider zijn (met de microfoon instructies geven, de dvd speler bedienen) en host of hostess zijn (zorgen voor de koffie en versnaperingen onderweg).

Meedoen?

Wij bieden je een kans om werkervaring op te doen met gemotiveerde collega’s. Naast het opdoen van ervaring en het ontmoeten van mensen, ontvang je een vrijwilligersvergoeding.

Are you ready to go?

Neem contact op met Irene Meijer (06) 51 32 50 68 of Hanneke Vink (06) 20 82 34 32.

teammanager
Yvonne Blekemolen