De Miranda

Adres:
Peelstraat 85, 1079 RN Amsterdam, Nederland
T: (020) 517 05 32

De Miranda is een plek om individueel of met anderen een plezierige dag te beleven. Het is een dagactiviteitencentrum in de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid voor mensen met een psychiatrische en/of verslavingsachtergrond. De Miranda biedt je de mogelijkheid tot diverse vormen van dagbesteding, zoals het onderhouden van sociale contacten, het volgen van cursussen en trainingen, creativiteit, ontspanning en de mogelijkheid om werkervaring op te doen in de vorm van vrijwilligerswerk en arbeidsmatige activiteiten.
Je bent van harte welkom bij De Miranda.

Programma

De Miranda heeft een grote inloopruimte waar altijd bezoekers of medewerkers aanwezig zijn om een praatje mee te maken. ‘s Ochtends kun je daar terecht voor koffie en thee, ‘s middags is de bar open voor frisdrank en versnaperingen. Naast de inloopruimte zijn er twee andere ruimtes, waar cursussen en activiteiten worden gegeven. Je kunt aan de hand van een programma en met hulp van een van de medewerkers kiezen aan welke activiteiten je mee wilt doen.

Betrokken

Bij De Miranda staan jouw wensen en mogelijkheden centraal. We willen ons aanbod niet alleen zo goed mogelijk afstemmen op je behoeften, we proberen cliënten ook actief te betrekken bij het reilen en zeilen van het dagactiviteitencentrum en het organiseren van een breed scala aan activiteiten.

Contactpersoon

teammanager
Peter Lokkerbol