Nieuws

KWIK All around the world

Op donderdag 14 november speelt het jaarlijkse muziekspektakel KWIK in de Rode Zaal van De Brakke Grond. Dit jaar nemen de muzikanten van KWIK je mee op een muzikale wereldreis.

Waar brengt dit muzikale reisbureau je op 14 november naartoe? Een tipje van de sluier: Noorwegen, Rusland, New York, Mozambique en ook Nederland staan op het reisschema.
Kom voor een zonnig humeur en een gezonde dosis vitamine M naar deze nieuwe wervelende show. Stap aan boord, stoelriemen vast en genieten maar!

Meer over KWIK

Een jaar lang werken muzikanten van het Judith van Swethuis, muziekstudio Underground en muziekcentrum Eiwerk samen met familie, vrienden en begeleiders aan een muziekvoorstelling met ieder jaar een ander thema.
Aan het eind van het jaar wordt de voorstelling uitgevoerd op een mooi podium in de stad. Zo heeft KWIK gestaan in Theater Bellevue, Paradiso, Theater aan De Nes en Panama. Iedere muzikant brengt een eigen stijl mee. Van pop tot jazz en van klassiek tot reggae, en alles wat daar tussenin zit.

Reserveren

Vanwege het beperkt aantal zitplaatsen is reserveren verplicht. Stuur een mail aan muziek@hvoquerido.nl met daarin met hoeveel mensen je komt.

De Brakke Grond, Nes 45, 1012 KD Amsterdam
zaal open: 19:00 uur, aanvang: 20:00 uur

Reacties ( 1 )

  • Petra says:

    Het was weer een leuke gezellige avond. Ook leuk dat het elk jaar weer op een bijzondere plek is. Wij willen dan ook iedereen bedanken die meegewerkt heeft om dit mogelijk te maken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *