Nieuws

Kunst: privacy en psychiatrie

Op donderdag 29 augustus is de opening van de tentoonstelling MODEL 2050 | Privacy & Psychiatry in the Future om 19:00 uur in het Beautiful Distress House in Amsterdam Noord. Verschillende cliënten van onze afdeling Discus tonen op deze expositie hun werk.

MODEL 2050 | Privacy & Psychiatry in the Future toont de werken die gemaakt zijn tijdens de Summer School van Het Vijfde Seizoen. Veertien kunstenaars richten zich samen met ervaringsdeskundigen, klanten van HVO-Querido, op de vraag hoe privé onze geestelijke gezondheid in de toekomst is. Als stip op de horizon nemen ze daarbij het jaar 2050.

Vergezichten

Privacy is een belangrijk onderwerp in de samenleving en in de GGZ. Wat delen we met anderen en wat is privé? Welke invloed hebben sociale media en toekomstige technologieën op onze autonomie en persoonlijke ervaringen? Kunnen ze helpen het taboe op psychische ziekten te verminderen en ons welzijn positief beïnvloeden?
Op de tentoonstelling maak je kennis met prikkelende vergezichten, speculatieve concepten en beeldende voorstellingen over privacy en psychiatrie in de toekomst.

MODEL 2050 | Privacy & Psychiatry in the Future
29 augustus – 15 september
woensdag – zondag 12:00 -18:00 uur
Beautiful Distress House
Ms. van Riemsdijkweg 41a
1033 RC Amsterdam

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *